marți, 20 august 2019

Platforme tranzactionare monede virtuale

platforme crypto

Banii pe care îi știm noi or să dispară curând iar goana dupa criptomonede o să fie din ce în ce mai aprigă. Acest fapt va duce la o scumpire majoră a monedelor virtuale.

Datorită evoluției bitcoinului casele de schimb “Crypto Exchange” au apărut ca ciupercile după ploaie. Foarte multe dintre ele au fost hăcuite și au intrat în lichidareiar utilizatori au pierdut toți banii.

În acest articol o să îți prezint casele de schimb pe care le-am folosit și pe care le consider a fi cele mai ok în a face tranzacții cu criptovalută. Cu toate acestea te sfatuiesc ca după ce ai cumpărat monedele virtuale să le muți într-un portofel, vezi aici ce wallet sa folosesc.

Case de schimb

Binance

platforma Binance

Binance.com este cea mai mare platforma din lume pentru tranzacționarea criptomonedelor și cea mai sigură. Este singura care deține un fond securizat de asigurare pentru utilizatori numit SAFU. În caz de se întâmplă un hack tu ai să îți primești banii înapoi.

Procedeul este ușor și l-am explicat pas cu pas în ghidul cumpara Ripple Xrp Romania cu cardul. Prin aceași metodă în afară de XRP poți achiziționa și bitcoin, Etherium sau Litecoin. Am folosit XRP drept exemplu pentru că le consider o monede cu potential.

Coinbase

platforma Coinbase

Casa exchange Coinbase.com este disponibilă de curând și în limba Română. Poti cumpăra criptomonede cu un cont bancar conectat, card, transfer SEPA sau Interac Online.
Interfața este simplă de utilizat dar va trebui să faci verificarea completă a identității tale chiar de la înscriere.

Cel mai mare avantaj pe care îl are această platformă este că poți cumpăra criptomonede de un minim 10 euro iar comisioanele sunt foarte mici.


Un alt beneficiu este că poți câștiga gratuit monede virtuale precum Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT), Ox (ZRX). Tot ce ai de făcut este să privesti câteva filmulete scurte în care îți prezintă mai multe detalii despre criptomonedele mentionate mai sus. Dacă ești
interesat de monede virtuale gratis vezi aceste metode de minare Ripple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu