marți, 20 august 2019

Lista Monedelor virtuale cu potential

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com
În ce moneda virtuală să investesc? O întrebare din ce în ce mai des folosită de persoanele care doresc să cumpere criptomonede profitabile cu potențial de creștere.

Viitorul criptomonedelor in cadrul sistemului financiar este unul destul de bun. Dacă privim istoria banilor o să vedem ca la început au apărut monedele, pe urma bacnotele. Între timp banii au evoluat și au început să intre în sfera internetului.

Monede virtuale profitabile

Mai jos am alcătuit o listă cu criptomonede de urmărit care în opinia mea vor creste destul de mult în viitorul apropiat.

Ripple XRP

Monedele Xrp au fost create pentru instituțiile financiare mari, bancile de exemplu. Această criptomoneda servește în Ripplenet la facilitarea plăților internaționale, făcându-le mult mai rapide și mai ieftine (o tranzacție costă o fracțiune de cenți). Ripple Labs a primit un sprijin imens de la investitori corporativi cum ar fi Google.
Pentru a stoca Ripple Xrp în siguranța ai nevoie de un crypto wallet pentru monedele virtuale deținute.

Daca ești interesat să investești în Ripple vezi acest ghid pentru a cumpara Ripple in Romania, cu cardul, ușor folosind câteva clickuri. Procedeul din ghid este valabil pentru toate criptomonedele discutate în acest articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu