marți, 20 august 2019

Ce crypto wallet sa folosesc?


Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com
Mai jos îți prezint o listă cu cele mai bune portofele virtuale pentru moneda Ripple XRP dar care pot fi folosite și pt a stoca alte criptomonede. Cel mai sigur portofel este modelul hardware. 

Portofele Crypto Hardware

Ledger Nano S

Dacă îl cumperi direct de la producator înlături această problema și te alegi cu cel mai sigur portofel. În afară de monedele Ripple XRP, acesta suportă de asemenea Bitcoin(BTC), Etherium(ETH), Tron(TRX), Litecoin(LTC) și multe alte monede virtuale.

Vezi Nano Ledger S pret pentru a te alege cu un portofel sigur și foarte ieftin.

Ledger Nano X


Este fratele mai nou al wallet-ului prezentat mai sus, mult mai sigur și cu multe alte funcții noi. Îl poți conecta la mobil direct prin bluethoot cu ușurință. Chiar am scris un review despre el și cum îl poți utiliza în siguranță, vezi Ledger Nano X Romania. Prețul este unul destul de ridicat, fiind unul dintre cele mai scumpe portofele criptografice dar care își merită toți banii.

Suportă multiple aplicații în funcție de criptomoneda pe care care vrei să o stochezi în el.

Portofele Virtuale Online

Atomic wallet

Atomic este un portofel crypto gratuit multi-valută care suportă peste 300 de criptomonede. Folosind codul de promoție ZQJ43 primești gratuit 10 monede AWC doar dacă achiziționezi Etherium(ETH).

Poți să gestionezi, să faci schimb, să cumperi XRP fiind in lista cu cele mai bune monede ce au potential de crestere.

Platformă multiplă Atomic este disponibil pentru majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows(minim 64 bit), MacOS, Linux, Android și iOS.

Pentru a activa adresa Ripple va trebui să depui cel puțin 20 de XRP care vor fi blocați. Acest lucru este impus de Ripplenet pentru orice adresa din orice portofel. La adresele XRP cu ajutorul unor platforme de tranzactionare cu bonus precum Binance sau Coinbase nu se aplică această limită pentru utilizator.

Limita de XRP blocați va coborî în momentul când valoarea monedei va crește.

 Confidențialitatea este bine protejată cu parola pe care o stabilești. Opțiunea de cumpărare a criptomonedelor se face cu ajutorul aplicatiei Simplex din casa de schimb Binance. Aceasta îți arata de unde poți cumpara XRP cu cardul sau paypal în câteva clicuri din Romania. De asemenea poți cumpara Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu