marți, 20 august 2019

MoneyGram foloseste criptomoneda Xrp

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Probabil ai auzit acum vreo doua saptamani de zvonul că Ripple a cumpărat Moneygram. Zvonul a fost publicat pe Twitter de către CryptHawk, iar pentru o perioadă nu a existat nici o confirmare sau respingere din partea celor două companii și nici nu este clar care este adevărata sursă a acestui zvon care devine realitate.

O săptamănă mai tarziu Ripple a anunță un parteneriat cu MoneyGram, cel de-al doilea serviciu de transfer bancar din lume. În cadrul acordului, Ripple va deveni partenerul colosului MoneyGram pentru plăți și schimb valutar prin intermediul serviciului de decontare XRapid ce foloseste moneda virtuala Ripple.

Ca parte a acordului, Ripple a convenit să acorde un angajament de capital în valoare de 50 de milioane de dolari pentru MoneyGram, permițând companiei Ripple să cheltuiască până la 50 milioane USD în schimbul acțiunilor în MoneyGram pe o perioadă de doi ani.

Parteneriatul se va concentra pe soluția xRapid a Ripple, o soluție pentru asigurarea lichidității la cerere. Serviciul reduce dependența de conturile nostro prefinanțate, permițând decontarea monetară instantanee într-o monedă de destinație utilizând XRP ca intermediar.


Prin acest parteneriat Ripple are foarte mult de câștigat deoarece Moneygram îi deschide calea de a efectua transferuri în lumea întreaga. Acest lucru face ca Ripple XRP sa fie primul în lista de criptomonede cu potențial in care sa investesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu