miercuri, 21 august 2019

Nano Ledger X Romania

ledger nano x in Romania

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Ledger Nano X este cel mai recent portofel hardware pentru criptomonede creat de firma Ledger. La fel ca și fratele său Ledger S, este un wallet certificat și foarte sigur. Fratele sau este mai ieftin si se poate comanda online, vezi aici ledger nano s pret.

În acest review o să-ți explic tot ce trebuie să știi despre Ledger Nano X, cum să îl folosești și de unde să cumperi originalul la un preț foarte bun.

Continutul cutiei

Cutia pe care o vei primii va conține următoarele:
-Ledger Nano X
-1 cablu USB C
-Breloc pentru dispozitiv
-3 foi de recuperare
-Autocolante

Mod de utilizare

Ledger Nano X, dupa cum am spus mai sus, este foarte ușor de utilizat și extrem de sigur. Aceste atuuri îl face cel mai sigur wallet criptomonede Ripple Xrp, Bitcoin, Ethereum și alte 120 criptomonede.

Instalare si dezinstalare aplicatii

Pentru a-ți crea o adresă va trebui să instalezi aplicația necesară monedei respective. Un procedeu simplu și rapid pe care îl poți intețege cu ajutorul clipului de mai jos.

Conectarea la telefonul mobil

Versiunea anterioară Ledger o poți controla din pc doar prin intermediul software-ului de birou „Ledger Live”. Noul Nano X poate fi utilizat cu ajutorul bluetooth-ului prin intermediul aplicației mobile Ledger Live.

Recuperarea portofelului

În cazul în care pierzi Ledger-ul, sau este furat, îți poți reactiva portofelul folosind un nou Nano.

Comanda

Te sfatuiesc să cumperi Ledger Nano X doar din pagina oficială și nu din alta parte.

Pret


Prețul este accesibil, cu toate acestea este ceva mai scump decat bătrânul Nano S dar este mult mai sigur și își merită toți banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu