marți, 20 august 2019

Moneda Ripple Xrp 2019


Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Ripple a fost creat în anul 2012 de Ripple Labs Inc, o companie cu baza în SUA. Este un protocol open source proiectat pentru a permite tranzacții rapide și ieftine prin intermediul monedei virtuale XRP.

Ce este Xrp

XRP — este defapt criptomoneda reală a rețelei Ripplenet. Un simbol utilizat în rețeaua Ripple pentru a facilita transferurile de bani între diferite valute.

Sistemele de decontare existente utilizează, în general, dolari americani ca moneda comună pentru conversia între alte valute.

Diferența dintre Bitcoin și Xrp

Bitcoin se bazează pe tehnologie blockchain, în timp ce Ripple folosește un registru de consens distribuit, utilizând o rețea de servere de validare și simboluri criptate numite XRP (monede Ripples).

Avantajele Ripple

- Ripple este conceput ca un sistem de plați de zi cu zi unde tranzacțiile sunt mult mai rapide și mai ieftine.

- Ripple a început ca o organizație oficială, deoarece accentul sau principal este să fie utilizat de bănci. Deci, nu este vorba despre controale multiple de reglementare ca multe alte criptocuritate.

Bănci și instuții partenere Ripple

Lista cu instituțiile și băncile partenere cu Ripple este foarte lungă și o poți accesa aici( fiind o pagină destul de mare va trebui să aștepti un pic să se încarce)

Este Ripple o investiție bună?

Disclaimer: nu există o investiție de 100% sigură și fiecare decizie o iei pe riscurile tale. Eu nu sunt consultant financiar. 

Cu toate acestea eu o consider ca isi merita dreptul in lista cu criptomonede care dețin potențial și în care ar trebui să investești. Mai jos îți las câteva argumente pro și contra.

Pro:

Așa cum am subliniat mai sus, Ripple este o organizație oficială cu încrederea multor banci. Nu este o lansare Blockchain de la o companie no-name precum Bitcoinul.

Fără inflație


Toate monedele au fost deja minate iar altele noi nu se vor mai produce. Cu toate acestea sunt câteva metode de a mina XRP gratuit dar consider că efortul depus este mult prea mare decât câștigul.

Nu te lăsa bătut de situație pentru ca poți cumpara Ripple din Romania cu ușurință folosind cardul. 

O excelentă platforma de tranzactionare online a monedelor virtuale este Binance sau Coinbase.

Dacă într-o zi, toate bancile vor decide să-l foloseasca ca monedă bancară unică tu vei face o avere frumoasă. 

Predicțiile despre valoarea xrp spun că această moneda virtuală va conduce cu siguranță toate tranzacțiile internaționale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu